Selecteer een pagina

Architectuur en inrichting

De Onderzoeksraad voor Veiligheid verhuisde naar een pand aan het Lange Voorhout in Den Haag, dat van top tot teen gerenoveerd moest worden. Wij adviseerden over de architectonische aanpassingen, maakten de indeling voor de kantoorvloeren en hebben de volledige inrichting mogen vormgeven.

De grootste uitdaging was om een balans te vinden tussen techniek en mens. Bij renovatie zijn het vaak de technische installaties en normen die de uitgangspunten bepalen en niet de wensen van de gebruikers. Door als intermediair tussen opdrachtgever en aannemer te werken, zijn er lichte flexibele werkruimtes met een goede akoestiek ontstaan.

Door deze flexibiliteit kunnen projectteams in verschillende samenstellingen werken. Alle pantry’s, kasten en de receptie zijn op maat gemaakt. Een klassiek detail is de structuur in het fineer, om de grote oppervlakten van de meubels te breken. 

Opdrachtgever: Onderzoeksraad voor Veiligheid
Project: Architectuur en inrichting kantoorgebouw
Jaar: 2018

STUDIO PUBLIC

Koninginnegracht 65
2514 AG Den Haag
info@studiopublic.nl

 

Schaverijstraat 11
3534 AS Utrecht
+31 (0) 6 48 50 09 37