Selecteer een pagina

Eco Villa

In Houten staat een huis: méér dan energieneutraal en levensloopbestendig. Een corten stalen overkapping ‘huist’ over de woonkamer, keuken en entree. Een enorme glazen schuifwand verbindt deze ruimtes met de tuin. De fijne detaillering van de glasprofielen en het onzichtbaar wegwerken van de zonwering maken dit een indrukwekkend geheel. In tegenstelling tot de buitenkant is de hele constructie gemaakt van hout.

De slaapkamer, badkamer en werkkamer liggen in het lagere deel, dat van buiten wordt gekenmerkt door een combinatie van glas, stucwerk en houten latjes. Recht boven het vrijstaande bad hebben we een groot daklicht aangebracht, waardoor je vanuit bad naar de sterrenhemel kunt kijken. Naast het ontwerp van het huis hebben we ook het interieur vormgegeven; een rustige basis met veel natuurlijke kleuren en materialen.

Opdrachtgever: Particulier
Project: Ontwerp Eco villa
Jaar: 2019

STUDIO PUBLIC

Koninginnegracht 65
2514 AG Den Haag
+31 (0) 6 48 50 09 37
info@studiopublic.nl