Selecteer een pagina

Media

Dubbel Glas

Vorig jaar hebben we de tentoonstelling Glas in het Rijksmuseum van Oudheden vormgegeven. Het museum was dusdanig enthousiast, dat de tentoonstelling dit jaar wordt herhaald.

Lees meer

Recensie Waterwereld

Afgelopen weekend stond er een uitgebreide en enthousiaste recensie over onze tentoonstelling Waterwereld in het Jopie Huisman Museum op Omrop Fryslân.

Lees meer

Design Milk

De afgelopen twee jaar hebben wij hard gewerkt aan de architectuur en het interieur van deze eco villa. Heel mooi om te zien dat het wordt opgepikt door Design Milk, één van de grootste en meest invloedrijke design blogs. 

Lees meer

Biënnale van Venetië

De opzet van de eerste editie in 1895, was een kunsttentoonstelling in de Giardini. Al snel was het een succes. De derde biënnale in 1899 werd door 300.000 mensen bezocht. Dit was …

Lees meer

Opening ‘Glas’ tentoonstelling

Opening 'Glas' tentoonstelling Het mooiste glas zet je op tafel. En dan zorg je dat het de aandacht krijgt die het verdient. Dat hebben we gedaan in de 'Glas' tentoonstelling die vandaag opent in het Rijksmuseum van Oudheden. Naast drie tafels met topstukken hebben we...

Lees meer

Copyright: The Vessel

Aan het einde van de High-Line in New York ligt de Hudson Yard. Een nieuwe wijk, van wolkenkrabbers met kantoren en appartementen, bouwkosten 25 miljard Dollar. Natuurlijk is er ook ruimte voor Kunst en Cultuur.

Lees meer

Leids glas door AtelierNL

Speciaal voor de tentoonstelling ‘Glas’ in het Rijksmuseum van Oudheden, maakt AtelierNL een serie glazen voorwerpen. Deze voorwerpen worden gemaakt van Leids zand, gewonnen uit het Leidse Hout.

Lees meer

# Onze Ambassade – Candize Breitz

De voormalige Amerikaanse ambassade aan het Lange Voorhout is in gebruik bij West Den Haag. Het letterlijk en figuurlijk gesloten gebouw van Marcel Breuer is nu toegankelijk voor publiek. Momenteel is er onder andere een video presentatie van Candize Breitz.

Lees meer

Samenwerking

Sinds 1 januari 2019 werken Koen Vorst en Guus Boudestein samen onder de naam Studio Public. Na meer dan tien jaar samen, eerst bij Ontwerpwerk, daarna als zzp’ers, nu als partners.

Lees meer

Geschenk uit de hemel

Aanstaande zaterdag 23 februari opent de tentoonstelling ‘Geschenk uit de hemel’ in het Jopie Huisman Museum. Wij hebben de tentoonstelling, campagne en de bijbehorende krant ontworpen.

Lees meer

 

 

 

STUDIO PUBLIC

Koninginnegracht 65
2514 AG Den Haag
 
Koningslaan 23
3583 GE Utrecht
 
info@studiopublic.nl
+31 (0) 6 48 50 09 37