Selecteer een pagina

Media

Design Milk

De afgelopen twee jaar hebben wij hard gewerkt aan de architectuur en het interieur van deze eco villa. Heel mooi om te zien dat het wordt opgepikt door Design Milk, één van de grootste en meest invloedrijke design blogs. 

Lees meer

Biënnale van Venetië

De opzet van de eerste editie in 1895, was een kunsttentoonstelling in de Giardini. Al snel was het een succes. De derde biënnale in 1899 werd door 300.000 mensen bezocht. Dit was …

Lees meer

Opening ‘Glas’ tentoonstelling

Opening 'Glas' tentoonstelling Het mooiste glas zet je op tafel. En dan zorg je dat het de aandacht krijgt die het verdient. Dat hebben we gedaan in de 'Glas' tentoonstelling die vandaag opent in het Rijksmuseum van Oudheden. Naast drie tafels met topstukken hebben we...

Lees meer

Copyright: The Vessel

Aan het einde van de High-Line in New York ligt de Hudson Yard. Een nieuwe wijk, van wolkenkrabbers met kantoren en appartementen, bouwkosten 25 miljard Dollar. Natuurlijk is er ook ruimte voor Kunst en Cultuur.

Lees meer

Leids glas door AtelierNL

Speciaal voor de tentoonstelling ‘Glas’ in het Rijksmuseum van Oudheden, maakt AtelierNL een serie glazen voorwerpen. Deze voorwerpen worden gemaakt van Leids zand, gewonnen uit het Leidse Hout.

Lees meer

# Onze Ambassade – Candize Breitz

De voormalige Amerikaanse ambassade aan het Lange Voorhout is in gebruik bij West Den Haag. Het letterlijk en figuurlijk gesloten gebouw van Marcel Breuer is nu toegankelijk voor publiek. Momenteel is er onder andere een video presentatie van Candize Breitz.

Lees meer

Samenwerking

Sinds 1 januari 2019 werken Koen Vorst en Guus Boudestein samen onder de naam Studio Public. Na meer dan tien jaar samen, eerst bij Ontwerpwerk, daarna als zzp’ers, nu als partners.

Lees meer

Geschenk uit de hemel

Aanstaande zaterdag 23 februari opent de tentoonstelling ‘Geschenk uit de hemel’ in het Jopie Huisman Museum. Wij hebben de tentoonstelling, campagne en de bijbehorende krant ontworpen.

Lees meer

Ruimtelijk visualiseren

3D tekenprogramma’s worden steeds beter en makkelijker in gebruik. Voor product visualisaties is dit al langer het geval, maar ook het renderen van interieurs is …

Lees meer

STUDIO PUBLIC

Koninginnegracht 65
2514 AG Den Haag
info@studiopublic.nl

 

Schaverijstraat 11
3534 AS Utrecht
+31 (0) 6 48 50 09 37