Selecteer een pagina

Guus over Koen
Koen is een van de meest talentvolle ontwerpers waar ik al bijna tien jaar mee mag samenwerken. Door zijn nieuwsgierigheid en opleiding Industrieel Ontwerpen in Delft, is hij uitstekend in staat om na onderzoek de juiste ontwerpbeslissingen te nemen. Het hele traject van concept tot uitvoering is bij hem in goede handen. Moeiteloos schakelt hij tussen overzicht en detail, en altijd met gevoel voor de situatie en met humor.

Koen over Guus
Van Guus heb ik het vak geleerd. Het ontwerpen met verhoudingen, kleur en de kleinste details. Dus het échte vormgeven, ongeacht de middelen en volkomen multidisciplinair. Maar zijn grootste kracht ligt in het creatieve proces; Guus creëert op de juiste momenten ruimte en ziet altijd mogelijkheden als het proces vast dreigt te lopen. Daarnaast weet hij zijn voorliefde voor kunst, design en architectuur vaak op bijzondere wijze te integreren en daarmee een extra dimensie aan projecten te geven.

Koen Vorst: LinkedIn

Guus Boudestein: LinkedIn 

Over ons

Guus en Koen werken al meer dan tien jaar samen. In eerste instantie bij Ontwerpwerk waar Guus één van de oprichters was, daarna als zzp’ers en sinds januari 2019 als partners. Zij combineren de kracht van traditie en innovatie. Studio Public is omringd door een betrouwbaar netwerk van specialisten. Meubelmakers, vitrinebouwers, staalbewerkers, stoffeerders en programmeurs. Zo kunnen ze klein en groot leveren.

Lichtontwerp

Licht is een wezenlijk onderdeel van een ruimte en zeker van een tentoonstelling. In de basis is het simpel: je moet dingen kunnen zien. Maar je kunt veel meer met licht. Met licht kun je voorkeur en richting geven. Je oog gaat namelijk altijd naar het lichtste punt. Dus door iets uit te lichten stuur je en maak je het los van de rest.

Interactieve oplossingen

Interactieve presentaties kunnen verdieping geven aan een publieke ruimtes. Je kan als het ware een extra laag toevoegen; dat kan door muziek, film, fotografie of simpelweg met extra tekst. In onze presentaties sluiten de inhoud en vormgeving van de media naadloos op de ruimtelijke presentatie aan. Daarnaast werken wij alleen met de meest stabiele systemen, dus stroom erop en draaien maar. 

Duurzaamheid

Duurzaamheid is vanzelfsprekend voor ons, maar het is ook een containerbegrip geworden. Voor ons betekent het dat we minder materiaal gebruiken, en materiaal dat minder milieubelastend is. Ook maken we zoveel mogelijk gebruik van wat er is, bijvoorbeeld daglicht, in plaats van kunstlicht. Doordachte architectuur kan veel bijdragen op het punt van energieverbruik. Voor tijdelijke inrichtingen of tentoonstellingen gebruiken we materialen met zo min mogelijk milieu-impact en huren of lenen we wanneer dat mogelijk is. Als we iets maken voor de lange termijn, vermijden we mode-hypes.

 

 

 

STUDIO PUBLIC

Koninginnegracht 65
2514 AG Den Haag
 
Koningslaan 23
3583 GE Utrecht
 
info@studiopublic.nl
+31 (0) 6 48 50 09 37